Zamišljam i ja :D

            Malo kasnim sa ovim zadatkom, ali nadam se da se neće niko ljutiti.

            Kada sam razmislila o kome bih mogla da pišem, shvatila sam da mnogi više nisu na blogu, a ostali su mi u najlepšem sećanju iz onog "zlatnog" perioda bloga. Tu je nežna Djoletova Poluuspavanka, duhoviti Talas, Malaino i njeni divni stihovi, Sopranove zanimljivosti, Nastasijine kuhinjske čarolije i oštri komentari, Jovan koji je odbijao da otvori blog...Sa većinom ne znam šta se desilo i žao mi je zbog toga. Nedostaje njihovo prisustvo. :)
            Tu su i oni koje nisam upoznala, ali ih nekako "znam" preko facebook-a pa bi bilo smešno da ih zamišljam tačno onakvim kakvi jesu. Tu ubrajam Stepskog, Nesanicu, Lady...
 I naravno, sad prelazim na ono "glavno".

Na šta prvo pomislim kada čujem za nekog blogera? Da vidimo...

           Gomila pozitivne energije, smeha, dobrih saveta upakovanih u šalu - to je prvo što mi pada na pamet kad mi spomenete Anam. Vidim je kao hrabru, nasmejanu ženu koja privlači pažnju.Visoka i crnokosa. (verujem da ovo nije tačno, ali volim tako da zamišljam)

            Mudrost, strpljenje i dobrota. Njene priče su kao lek i uvek prija Pričalicino prisustvo. Zamišljam je sitnu, nežnu, sa toplim očima i blagim glasom.

       Iskustvo i lepa reč. I miris kolača, verovatno zbog toga što se predstavlja kao Domaćica. Vidim je okruženu unucima, blagu i nasmejanu.

        Svi znaju ko je na ovom blogu čarobnjak u pisanju.Volim njegove priče i savete. U stvarnosti Mandraka vidim kao povučenog, strogog i sigurnog u sebe, ali istovremeno prijatnog i pažljivog sagovornika.

              Baladaševića ne mogu da opišem rečima. Mnogo mi je drag ovaj Sremac koji je retko tu, ali uvek nacrta osmeh i da pravi savet. Ima nešto posebno u svemu što on kaže. Pojavljuje se kao magijom, a isto tako i nestaje.

        Belogočnjaka ne mogu da "pročitam" niti zamislim. Ali mislim da je inteligentan i  nepredvidiv. Dobar prijatelj, još "bolji" neprijatelj.

           Spomenula bih i neke nove blogere sa kojima se tek upoznajem, ali nisam još uspela da stvorim kompletnu sliku o njima. Mimche, Razmišljanka, Anagram i Marcotespi se divno uklapaju u moju sliku Blogograda.


           Neću da nabrajam ljude koje sam upoznala, prepoznaće se sami. Jedino bih podvukla da ste mi svi dragi, svako na svoj način.

 

Zaključak? Lepo je biti ovde sa svima vama!

          

 
 
P.S. Izvinjavam se ako sam nekoga izostavila. :)